Op de Italiaanse site van Playstation verschenen de systeemvereisten voor The Witcher 3 op de Playstation 4. Op je Playstation 4 zul je minimaal 50 GB schijfruimte vrij moeten hebben om het spel te alleen al te installeren.

De schijfruimte voor de Playstation 4 is dan wel bekend, maar voor de Xbox One-versie is de schijfruimte nog onbekend. Dit zal later bekend worden gemaakt, maar men verwacht dat de minimale vereiste schijfruimte niet veel zal verschillen van de Playstation. Wel kunnen we zeggen dat de schijfruimte voor de PC-versie 40 GB is.

Minimale schijfruimte The Witcher 3

The Witcher 3 is de 3e game in de serie van The Witcher. De game is vanaf 19 mei te koop voor de Playstation 4,Xbox One en PC. De nieuwe game zou eigenlijk al in het najaar van 2014 uitkomen, maar doordat de ontwikkelaars meer tijd nodig hadden, werd het uitgesteld tot februari 2015. De ontwikkelaars hebben laten weten dat ze dit ook niet gaan redden en dat ze nog eens 12 extra weken de tijd nodig hebben. De nieuwe releasedatum is nu dus 19 mei. De game is lang uitgesteld en onze verwachtingen van de game zijn dan ook redelijk hoog.