De Playstation 4 is nog maar 2 maanden geleden gelanceerd in Nederland en Sony is al weer begonnen met een nieuw model van de Playstation 4: de Playstation 4 Slim. Een Italiaanse gamewebsite claimt nu de eerste afbeeldingen te hebben van dit nieuwe model. 

De Italiaanse gamewebsite multiplayer.it claimt de eerste afbeeldingen te hebben van dit nieuwe model. Het komt natuurlijk vaker voor dat Sony een Slim model maakt. Het gebeurde eerder ook bij de Playstation 1, 2 en 3. Het enige verschil met nu is dat er minder tijd tussen de twee modellen zit. Bij de voorgaande versies zaten ongeveer meestal 3 jaar tussen. Nu is dat dus net een jaar. Het is wel wat vreemd dat de Slim versie van de Playstation 4 zo snel komt, maar de ontwikkeling gaat snel en als ze het geld en de kennis ervoor hebben, waarom dan ook niet.

In tegenstelling tot de Playstation 4 is de Slim versie dunner en kleiner. Het Slim model zou 30 tot 40 procent kleiner zijn dan het eerste model van de Playstation 4. Overigens is het design van de Slim versie over het algemeen hetzelfde als bij het gewone model. Uiteraard zijn de fysieke knoppen ook weer terug op het Slim model.

We gaan over de Playstation 4 Slim uiteraard meer horen in de toekomst en wie weet wordt het wel een groot succes voor Sony.

Mogelijke PS4 Slim 2Mogelijke PS4 Slim 3