Niet alleen hoofdpersoon Aiden Pierce verricht slinkse praktijken in Watch Dogs, ook uitgever Ubisoft heeft er een handje van. Zo heeft het al twee andere gameseries, namelijk Assassin’s Creed en Far Cry, in de game gesmokkeld.

watch_dogs_assassins

Op een recentelijk verschenen screenshot van Watch Dogs zien we de interface van Aiden’s smartphone, waarop een aparte app staat. Niet alleen is de naam van deze weggeblurd, maar het logo lijkt verdacht veel op dat van Assassin’s Creed. Zou er misschien een connectie tussen de sluipmoordenaars en Watch Dogs liggen? Of is Watch Dogs stiekem de moderne versie van Assassin’s Creed?

watch dogs easter egg far cryEn dan nog eentje. Deze easter egg werd door veel mensen over het hoofd gezien. In de Welcome to Chicago-trailer die onlangs uitkwam, stond iemand Far Cry: Blood Dragon te spelen in een arcadehal! Of dit enkel een cameo appearance is of dat er meer achter schuilt, is nog niet bekend. Het lijkt ons wel erg vet om in Watch Dogs een Far Cry-minigame te spelen op de arcadekast!