Dat de PlayStation 4 razend populair is moge ondertussen wel duidelijk zijn. De console is niet aan te slepen en de lijsten met pre-orders zijn enorm groot. Goed nieuws echter voor de klanten van Walmart in Amerika; vandaag is bekend geworden dat deze winkelketen de grootste levering ‘ooit’ krijgt.

Deze levering aan PlayStation 4 consoles zou nog vele malen groter zijn dan die op de release dag. Hierdoor zouden veel mensen die op de wachtrij staan wellicht nog voor de feestdagen over een PlayStation 4 kunnen beschikken. De levering moet namelijk op 15 december in de schappen komen te liggen.

Eerder al wisten we te melden dat we misschien deze maand nog een derde levering aan PlayStation 4 consoles kunnen verwachten. Om hoeveel consoles het hier zal gaan, is nog niet duidelijk, maar het zou best wel eens kunnen dat er nog net voor de feestdagen een grote lading PlayStation 4’s onze richting komt. Sony doet er in ieder geval alles aan om zoveel mogelijk consoles te verkopen.

Wanneer je vandaag een PlayStation 4 zou kopen, zou het nog best wel eens kunnen dat je voor de feestdagen de console in huis hebt. Bij Bol.com heb je waarschijnlijk de grootste kans, omdat die vaak grote aantallen krijgen.

Hieronder vind je een directe link naar de speciale launch editie van de PlayStation 4.