Gamen doen we eigenlijk allemaal wel eens. Als wij dit doen, willen wij dit op de mooist mogelijk manier beleven. Zeker als we dit doen op onze PlayStation 3 of PlayStation 4. Hiervoor hebben we wel een beeldscherm nodig. Een mooie en grote televisie is niet het enige waar wij dan naar kijken. De TV moet precies bij de console passen. Dat vinden jullie ook, toch? Daarom vind je hieronder informatie waar je op kunt letten.

Wij als gamers houden van veel uiteenlopende genres, daarom is het verstandig om met verschillende aspecten rekening te houden.  Voor iedere game zou je eigenlijk wel een andere tv kunnen kopen. Want waar een shooter vet uitkomt op die ene tv, heeft een sportgame weer andere prioriteiten. Met een shooter, zoals Battlefield of Call of Duty hopen we dat beelden snel geladen worden. Uiteraard is dit bij een sportgame ook zo, maar veel minder.

3D maakt het nog realistischer

Alle actie komt nu daadwerkelijk jouw woonkamer binnen. Meerde games kunnen op jouw PlayStation in 3D afgespeeld worden, waardoor we nog meer kunnen genieten. Zoals je wel zult weten lijken beelden letterlijk uit je tv te komen, waardoor jij overal tussen kunt staan. Dit is dus erg vet als je bijvoorbeeld je Call of Duty: Black Ops of Killzone 3 aan het spelen bent. De kogels vliegen ons om de oren in een zeer spannende strijd!

**4K UHD voor het beste beeld in de toekomst

**

De snelheid van het beeld zegt natuurlijk niet alles. Wij willen dit ook in de allerbeste kwaliteit kunnen doen. Dit willen wij dan ook doen met een televisie die uitgerust is met 4K Ultra HD. Deze beelden zijn maar liefst vier keer scherper dan een ‘gewone’ full hd-tv. Hierdoor kunnen wij nog meer genieten. Helaas voor ons gamers zijn deze beelden momenteel nog niet beschikbaar voor games. Maar wij hebben hoop, en zitten met smacht te uit te kijken totdat Sony dit wel ondersteunt.

samsung curved uhdtv <figcaption id="caption-attachment-7838" class="wp-caption-text">Bron: pcadvisor</figcaption></figure>

E3

Tijdens de E3 hebben we van Sony weer een hoop leuks gezien om naar uit te kijken. Onze nieuwste games willen we natuurlijk spelen op de mooiste televisie. Voor games waar beelden snel geladen moeten worden, kiezen wij voor een Sony televisie. Uiteraard zijn ook Samsung en Philips nog altijd top om op te gamen.

Deze tekst werd je aangeboden door PlatteTVDiscounter.nl.