Vorig jaar sloot gamesuitgever THQ haar deuren na jarenlange tegenvallende resultaten. Het faillisement betekende dat een aantal series, die het intelectueel eigendom waren van  THQ, geveild zouden worden. Nordic games kocht onder andere de Darksiders franchise, maar maakt nu een onverwachte move.

Het bedrijf heeft namelijk ook de merknaam THQ bemachtigd en is van plan onder deze naam weer games uit te gaan geven. Enerzijds is het tof om deze oude bekende weer terug te zien in andere vorm, maar anderzijds valt te betwijfelen of het slim is om jezelf te hernoemen naar een bedrijf recentelijk ten onder ging.

De eerste game die Nordic Games onder de naam THQ zal uitgeven is het volgende deel in de MX vs ATV-reeks. Op de GamesCom deze zomer zullen er meer projecten aangekondigd worden.

Betreffende de Darksiders-serie had Nordic ook nog iets te melden. Men behoudt de serie en bekijkt de mogelijkheden die het hiermee heeft, maar momenteel wordt er niet gewerkt aan een nieuw deel in de serie. Op de avonturen van de resterende twee ruiters van de Apocalypse, Fury en Strife, zullen we dus nog even moeten wachten.