Het laatste deel van de Assassin’s Creed-serie heeft tien miljoen exemplaren verkocht, zo blijkt uit Ubisoft’s derde kwartaalcijfers. De game komt hiermee in de buurt van zijn voorganger; Assassin’s Creed III verkocht binnen een vergelijkbare periode namelijk 12 miljoen exemplaren.

Naast Assassin’s Creed werden ook de Just Dance-games een succes genoemd met 6 miljoen verkochte exemplaren. Rocksmith 2014 wist maar 1 miljoen exemplaren te verkopen, wat Ubisoft als een zwakke prestatie zag. Het bedrijf wist een omzet van €520 miljoen te halen in het derde kwartaal, 35,2% lager dan het jaar daarvoor. Hiermee werden de verkoopverwachtingen voor de periode gehaald.

Door de intrede van de nieuwe consoles deden de oudere Ubisoft-titels het in het derde kwartaal niet zo goed, maar over het hele jaar genomen verkocht deze categorie beter dan het voorgaande jaar doordat games als Assassin’s Creed III en Far Cry 3 in de eerste helft van 2013 nog steeds goed verkochten. Ook de digitale verkopen daalden in het derde kwartaal, maar over het hele jaar genomen zijn ze toch met 12% gestegen.