Jaarlijks verschijnt er weer een nieuwe Call of Duty en zoals altijd verschijnen er dan ook special editions van de game. Vandaag heeft Activision drie special editions voor het aankomende Call of Duty: Advanced Warfare onthuld.

Als eerste hebben we de Digital Pro Edition die voor $99.99 (waarschijnlijk €100 in NL) verkrijgbaar is. Deze bevat naast de game op disc ook de Atlas Digital Content Pack waarmee je twee nieuwe wapens (Bal-27 AE Assault Rifle; Atlas 45 AE Pistol), een Atlas exoskeleton, helmet, player card en vijf bonus supply drops krijgt. Daarnaast krijgen spelers bij deze editie ook nog een Single Player Exoskeleton Upgrade Token waarmee je je exoskeleton in de campaign vroegtijdig met nieuwe krachten en abilities kunt upgraden.

Tot slot bevat deze Digital Pro Edition een Season Pass. Met deze Season Pass krijg je toegang tot alle vier de multiplayer map packs die in de maanden na de release van Call of Duty: Advanced Warfare verschijnen.

image

De tweede editie heet Atlas Limited Edition en is voor 80 euro verkrijgbaar. Deze editie bevat alles wat de Digital Pro Edition bevat, maar op de season pass na! Verder krijg je de bonus map pack Atlas Gorge, een steelbook case, de officiele soundtrack en de Atlas: Advanced Soldier handleiding.

Als laatste hebben we de Atlas Pro Edition die 109 euro gaat kosten. Deze über editie bevat alles wat de Digital Pro Edition en de Atlas Limited Edition bevat (dus wel de season pass!) met deze editie heb je alles in één keer in huis.

image

Call of Duty: Advanced Warfare zal vanaf 4 november in de schappen liggen en verschijnt op de Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 en PC.

Dit is alweer het elfde deel in de franchise. Wat vinden jullie van Call of Duty? Gaan jullie één van de drie special editions op of na de release aanschaffen? Laat het weten in de reacties hieronder.