Op de Develop-conferentie heeft Andrew House, hoofd van Sony Computer Entertainment, over een mogelijke terugkeer van Spyro the Dragon en Crash Bandicoot gepraat. Dit was als reactie op een vraag uit het publiek.

Veel gamers zien graag weer nieuwe games van de karakters die debuteerden op de eerste PlayStation, maar helaas liggen de rechten voor beide series bij Activision te verstoffen. Op de vraag of Spyro en Crash ooit nog nieuwe games krijgen, antwoordde House:  “This is very dangerous ground. In concept, it is something we’ve been thinking about and discussing, and this is a shift for us.”

Eerder sprak hij ook al over de mogelijke terugkeer van oude bekenden uit de Sony-geschiedenis: “We’ve started to say that maybe there isn’t anything wrong with going back and looking at characters that people still talk about, that were a big part of either their childhood or their youth. I definitely wouldn’t close the door on that.”

Helaas kan er dus niets bevestigd worden en is Sony op zijn meest aan het onderhandelen over de series, maar zelfs dat is dus onbekend. Het enige dat we kunnen doen, is hopen dat we snel meer horen van de twee helden!