De ontwikkelaar van Battlefield: Hardline, Visceral Games, heeft op Twitter de resolutiedetails bekend gemaakt voor de Playstation 4 en Xbox One. Net als bij de vorige game, Battlefield 4, heeft hier ook weer de versie van de Playstation 4 een hogere resolutie dan de Xbox One. De Playstation 4 versie heeft 900p en de Xbox One versie heeft 720p.

Het lijkt dat de PC-versie het beste te zijn, als je over een high-end gaming PC beschikt. Op je PC is het mogelijk om Battlefield: Hardline te spelen in 1920 x 1080 en 60 fps. Het kan ook nog hoger zijn als je PC dit aankan.
Visceral Games beloofde de gamers op de PC eerder al dat de nieuwe game stabiel zal draaien op de PC. Bovendien beloofde ze de spelers ook dat de rampzalige lancering van Battlefield 4 niet herhaald zal worden.

Battlefield: Hardline komt op 17 maart naar de Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Mensen die in het bezit zijn van een Xbox One en die een abonnement hebben op EA Acces kunnen al op 12 maart 10 uur lang de game spelen in volledige multiplayer.

Hier nog een korte trailer van Battlefield: Hardline