De heists in GTA Online schitteren al sinds de release van de game in afwezigheid. Iedereen zit erop te wachten, maar Rockstar houdt zijn lippen stijf op elkaar. Toch zijn er hints dat we er wel eens heel snel mee aan de slag kunnen gaan.

In de source code van een Xbox Marketplace-update is namelijk weer info over GTA V gevonden. Op deze manier waren de vorige twee DLC-pakketten voor GTA Online ook ontdekt. Dit keer is Rockstar echter zo slim geweest om de file “DLC Pack” te noemen in plaats van de echte naam. Kennelijk heeft de ontwikkelaar wel iets groots te tonen; de releasedatum voor deze DLC is namelijk op dinsdag 12 augustus, de dag dat er allerlei grote persconferenties plaatsvinden op de Gamescom. Zou het geen spectaculaire aankondiging zijn om ter plekke aan te kondigen dat de heists per direct beschikbaar zijn?

Maar laten we niet te hard van stapel lopen. Het zouden immers net zo goed de eveneens aangekondigde Casino- of Military-updates kunnen zijn. Toch doet het moment van plaatsing denken aan iets groters… We zullen zien!