Kingdom Hearts 3 en Final Fantasy XV zijn titels waar de liefhebber van Japanse RPG’s zeer in is geïnteresseerd. Square Enix maakt dan ook geen goede beurt met het volgende nieuws: deze twee games zullen niet op de E3 aanwezig zijn. In een interview met Famitsu verklaart Square het gemis van de games.

Shinji Hashimoto: “We are are working diligently on KH3, but I think releasing new information will still take some time. We included a small part regarding the story of KH3 In the new trailer KH 2.5 prepared for E3 2014, so please check that out.”

Volgens de topman bij Square waren zijn uitspraken over Final Fantasy XV’s aanwezigheid op de E3 verdraaid; we gingen er vanuit dat de game getoond zou worden, maar helaas blijkt dat ook niet het geval. De ontwikkeling van het vijftiende deel in de populaire serie schijnt goed te gaan, maar men is nog niet zo ver om nieuwe info te delen met de fans.

Wat gaat Square Enix dan wèl laten zien op de E3? Er zal nieuwe info komen over Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Theatrythm Final Fantasy: Curtain Call, Hitman: Sniper en Kingdom Hearts 2,5 ReMIX. Het lijkt een beetje mager, maar men heeft ongetwijfeld meer voor ons in petto!