Vandaag heeft Ubisoft laten weten wat de season pass van Assassin’s Creed: Unity bevat. De season pass bevat twee DLC’s, waarvan een nieuwe campaign missie, die zich na het verhaal van de game afspeelt. Daarnaast bevat de season pass een compleet nieuwe game, genaamd Assassin’s Creed Chronicles: China. Dit is een 2.5-D arcade game die zich in China afspeelt.

Assassin’s Creed Unity – Dead Kings speelt zich af na het verhaal van Assassin’s Creed: Unity. De DLC speelt zich af in Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Arno krijgt in deze missie een nieuw wapen, genaamd the Guillotine gun en krijgt daarnaast ook nieuwe gear, skills en outfits. Tot slot bevat de DLC open wereld activiteiten zoals schatzoeken, moordzaken oplossen, moordcontracten en co-op missies.

Assassin’s Creed Chronicles: China is de tweede DLC die in de season pass zit. Het is een 2.5-D downloadbare arcade game. De game speelt zich af in de zestiende eeuw van China en je speelt als Shao Jun, zij is de laatste Assassin van de Chinese Brotherhood. Shao Jun heeft haar gevecht en sluip vaardigheden van Ezio geleerd.

De season pass kost ongeveer 30 euro en bevat de twee DLC-pakketen, Dead Kings en Assassin’s Creed Chronicles: China. De DLC’s verschijnen begin 2015 op Xbox Live en Playstation Network. Assassin’s Creed: Unity verschijnt op 13 november voor de Xbox One, PS4 en PC.

ACU_Dead_Kings_DLC_keyartACC_IconicImage_LPortrait_VersionACU_SeasonPass_ARTWORK_Final_Embargo-Sept-22ACC_Combat_ForbiddenCity-nologo