GTA Online is nog steeds een populaire spelmode van GTA V, en blijkt veel geld op te leveren voor uitgever Take Two. De constante stroom van geld die maanden na de release van de game in stand blijft, is een droom die uitkomt volgens Strauss Zelnick.

De CEO van Take Two gaf dit aan in een interview met FoxNews. Toen hij in 2007 zijn huidige positie betrok, was zijn doel om een wereld te creëren waarin spelers na de release nog geld zouden blijven spenderen. Met GTA V is dit doel bereikt.

“Just a few years ago when we put out a product, no matter how big, when we put out a hit we collected our money, we went onto the next. Now what we’re finding is we’re creating recurrent consumer spending and we have the gift that keeps on giving.”

Tevens gaf Zelnick aan dat 70% van de GTA V-bezitters online speelt. Gezien de game inmiddels meer dan 32,5 miljoen exemplaren heeft verkocht, zou dit op bijna 23 miljoen spelers in GTA Online uitkomen. Met dit soort getallen is het niet verwonderlijk dat er flinke winsten worden gemaakt.