Op Amazon is een Xbox One en Playstation 4 versie van Sleeping Dogs opgedoken genaamd Sleeping Dogs: Definitive Edition: Limited Edition. Deze editie zal op 14 oktober verschijnen en bevat naast de game ook alle uitgebrachte DLC. Pre-orderaars ontvangen tevens een 28 pagina’s tellend artbook. Uitgever Square Enix heeft deze editie nog niet officieel bevestigd, maar zal dit waarschijnlijk snel doen.

sleeping-dogs-le

Sleeping Dogs verscheen in augustus 2012 voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC. De game heette oorspronkelijk True Crime: Hong Kong, wat het derde deel in de True Crime franchise zal worden. De game voldeed niet aan Activision’s kwaliteitseisen waardoor de uitgever met de franchise stopte. Square Enix kocht de rechten van de game over om hem alsnog uit te brengen maar omdat ze de merknaam ‘True Crime’ niet in hun bezit hadden moesten ze de titel veranderen, dit werd Sleeping Dogs.

Vorig jaar werd er een vervolg op Sleeping Dogs aangekondigd genaamd Sleeping Dogs: Triad Wars, maar sindsdien is het erg stil rondom deze game. Ontwikkelaar United Front Games liet destijds wel weten dat we in 2014 meer over de game te horen zullen krijgen, dus we wachten rustig af wat de toekomst van Sleeping Dogs ons te bieden heeft.