Vorige week kondigde Ubisoft Assassin’s Creed: Rogue aan en vandaag zijn eindelijk de eerste twee gameplay beelden online verschenen.

Hierboven kan je de River Valley Land Gameplay zien, die zich in het Noord-Amerika van 1758 afspeelt. Bekijk hieronder de Arctic Naval Gameplay die zich op de Noord-Atlantische Oceaan in mei 1754 afspeelt.

Assassin’s Creed: Rogue speelt zich af op de noordpool, je speelt als Shay Patrick Cormac, hij is bedrogen door de Assassin’s en wordt nu een Templar. De game moet het einde van de Kenway trilogie worden, waar we in Assassin’s Creed III als Connor door New York liepen en in Assassin’s Creed IV: Black Flag als Connor’s opa, Edward aan het roer waren, gaan we met Shay zowel naar New York als varend over het Noordpool gebied. Chronologisch gezien is het mogelijk dat Shay zowel Edward, Haytam, Connor als Arno in zijn leven ontmoet.

Assassin’s Creed: Rogue komt uit op 11 november voor de Xbox 360 en PS3. Tevens krijgt de game een Collector’s Edition die hier en hier te pre-orderen is.