Darksiders II werd op 21 augustus 2012 in Europa door uitgeverij THQ uitgegeven voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC. Een tijdje later kwam de game ook uit voor de Wii U. Nu heeft Nordic Games Darksiders II voor de Playstation 4 bevestigd. De game komt in ieder geval uit voor de Playstation 4, maar of de game ook uitkomt voor de Xbox One is nog niet zeker, maar die kans is wel reeël.

Nordic Games heeft tegenover GameSpot bevestigd dat er een versie van Darksiders uitkomt voor de huidige consoles. De uitgever wil er nog vrij weinig over kwijt. Zo is de releasedatum nog onbekend en het is ook nog onbekend of de game ook voor de Xbox One uitkomt.
Op de website van Amazon verscheen eerder deze week Darksiders II voor de Playstation 4 voor 40 dollar. De game heette daar Darksiders II: Defenitive Edition.

Darksiders II werd in 2012 ontwikkeld door Vigil Games en werd uitgegeven door THQ. THQ ging falliet en moest haar deuren sluiten op 23 januari 2013. In het faillissement van THQ werd Vigil Games, dat onderdeel was van THQ, meegezogen. Vigil Games ging dus ook falliet. De eigendommen werden verkocht op een veiling en Nordic Games kwam in het bezit van de rechten van THQ. Zij gaan nu dus ook Darksiders II voor de huidige consoles uitgeven.