Dat de vraag naar de PlayStation 4 groot is, dat moge ondertussen wel duidelijk zijn. Sony kan momenteel niet aan de grote vraag voldoen, en probeert met man en macht zoveel mogelijk consoles te verschepen. De PlayStation 4 is dan ook bij de meeste winkels compleet uitverkocht, en het is afwachten tot wanneer de console goed leverbaar is.

We hebben ontdekt dat er op de website van Bol.com een kort bericht staat omtrent de vierde levering PlayStation 4 consoles. Daar staat namelijk dat we rond 22 januari een vierde lading kunnen verwachten. Het is echter nog niet bekend hoe groot deze lading zal zijn.

Rond 22 januari 2014 verwachten wij een vierde levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet hoeveel PS4’s wij gaan ontvangen en wanneer deze exact worden uitgeleverd. Zodra de informatie rondom de vierde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Ook de klanten die buiten de vierde levering vallen worden per email op de hoogte gebracht.”

Hieruit kunnen we dus uitmaken dat we rond 22 januari een nieuwe lading PlayStation 4 consoles kunnen verwachten. Helaas zijn verdere details nog onbekend, en blijft het nog even afwachten. We houden je op de hoogte!