De kans is groot dat je de afgelopen tijd wel wat heb gehoord over de bèta van Battlefield: Hardline en misschien heb je hem ook wel gespeeld. De bèta was beschikbaar van 3 tot 8 februari. Op de site van Electronic Arts heeft Steve Papoutsis, producer van Battlefield Hardline, in zijn blog bekend gemaakt dat de bèta van Battlefield: Hardline door meer dan zes miljoen mensen is gespeeld.

In zijn blog zegt hij onder meer dat hij het geweldig vindt dat meer dan zes miljoen mensen de game hebben gespeeld. Hij waardeert de feedbacks die de spelers hebben gestuurd op onder andere forums en social media.
Hij zegt in de blog dat ze weten dat jullie jezelf afvragen hoe ze de feedbacks nog kunnen gebruiken. De lanceerdatum is nog maar vijf weken van ons verwijderd. Hij zegt dat we gerust moeten zijn. Ze zijn bezig de prioriteiten te vestigen op de dingen die de spelers het liefst zien veranderen. Je hebt dus nog de kans gehoord te worden, aldus Steve Papoutsis.

De bèta heeft ook nog een nieuw record gevestigd qua spelers. Het oude record stond op naam van Activision’s Destiny. Die bèta moest het doen met ‘slechts’ 4,6 miljoen spelers.

De releasedatum van Battlefield Hardline is 19 maart 2015. De nieuwe game komt naar de Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Klik hier voor de link van de blog van Steve Papoutsis: Blog Steve Papoutsis

6 miljoen gebruikers