Velen onder ons kijken er wellicht naar uit, Battlefield Hardline! EA’s nieuwste shooter die door Dead Space maker Visceral Games ontwikkelt wordt. De game zal eigenlijk in oktober dit jaar verschijnen, maar helaas is er slecht nieuws naar buiten gebracht. Battlefield Hardline is uitgesteld naar 2015. Dit maakten Visceral Games en DICE vandaag bekend op de Battlefield Blog.

De afgelopen maand tijdens de E3 kwam de Battlefield Hardline beta beschikbaar voor PS4 en PC bezitters. ‘’Deze feedback zorgde voor ons om na te denken over andere mogelijkheden en manieren hoe Hardline meer innovatie kan krijgen om de game beter te maken.’’ Dit kost de ontwikkelaar meer tijd, tijd die ze niet hebben als de game al eind oktober in de schappen moet liggen. Daarom hebben ze besloten de game uit te stellen naar een release in 2015.

Daarnaast krijgt de multiplayer meer innovatie en bevat het ideeen die door de communnity is gegeven tijdens het spelen van de beta.

Tot slot willen ze het singleplayer verhaal meer diepgang geven om de verwachtingen van de speler waar te maken en voegen ze nieuwe features toe waaronder een dieper ‘crime revenge’ singeplayer verhaal ervaring.

Kan je niet meer wachten op Battlefield Hardline en vond je Battlefield 4 te gek? Dan raden we je aan om de vierde DLC expansion pack genaamd Dragon’s Teeth aan te schaffen die vanaf 29 juli beschikbaar is op Xbox Live, Playstation Network en Steam.